Vind jij de administratie zo niet leuk? Of start je net en weet je niet hoe je jouw administratie moet inrichten? Ik help je graag!

Bij mijn vorige werkgever heb ik ervaring opgedaan in de administratie met het inboeken van factuurnummers en het toekennen van de juiste grootboeknummers aan de facturen. Administratie voor een zelfstandig ondernemer vind ik eenvoudig om te doen en bij te houden. Zo ook het klaar zetten van de BTW-aangifte. Vind jij dit juist lastig?

Wat ik voor je kan doen:

9

Opzetten van administratie

9

Bijhouden van administratie

9

Ordenen van administratie

9

Opschonen administratie

9

Overzichten maken

9

Offertes uitwerken

9

Facturatie

9

Debiteurenbeheer

9

Voorbereiden BTW-aangifte

9

Inrichten boekhoudprogramma bijv. Moneybird of Snelstart

Of stel je vraag per mail aan tineke@decijfertrijn.nl.

Hoe gaan we te werk:

Ons eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Dit doen we telefonisch of d.m.v. videobellen. In dit gesprek worden de verwachtingen en bedoelingen uitgesproken. Wat is precies de hulpvraag? Hoeveel budget en uren wil je hieraan besteden? Is dit haalbaar?

De volgende stap is het maken van afspraken over de werkzaamheden en de werkwijze. Hoe organiseren we de werkzaamheden? Spreken we fysiek af? Werken we volledig op afstand? Hoe vaak hebben we contact?

Uit deze gesprekken rolt een voorstel uit. Kunnen wij hier allebei mee akkoord gaan? Dan ondertekenen we een verwerkersovereenkomst, waarbij de opdrachtgever akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Wil onze samenwerking een goede kans van slagen hebben, dan hebben we zeker een inwerkperiode nodig. Hierin laat jij mij alle werkzaamheden zien en uitvoeren. Je geeft mij feedback, zodat we op de goede weg zitten.

Na de inwerkperiode volgt onze periode van samenwerken. Ik voer zelfstandig de gevraagde werkzaamheden uit en we hebben contact op de afgesproken momenten. We kijken dan hoe jouw bedrijf ervoor staat en checken wederom of we op de goede weg zitten.