Ik ben Tineke Koopman en ik geloof dat wanneer jij het maken van websites lastig vindt en ik dit voor jou doe, ik jou een stukje zorg ontneem van wat jij lastig vindt en wat jou veel tijd kost. Essentiële tijd, waarin jij juist kan doen waar jij goed in bent. Een win-win situatie dus! Ik droom dat ik het werken voor jou gemakkelijker kan maken en jij je met je eigen werk bezig kunt houden. Hier haal ik veel voldoening uit en word ik helemaal blij van! Ik ben HBO-geschoold, betrouwbaar, leergierig en secuur en zorg dat jouw website zorgvuldig wordt gemaakt.

Virtual assistent

Toen ik ziek raakte en in een re-integratietraject kwam, kwam ik er al snel achter dat dit: virtual assistent, de ideale baan voor mij is. Ik kan mijn eigen tijd indelen, mijn eigen belastbaarheid in de gaten houden en toch mijn kennis en expertise inzetten om mensen te helpen. Met veel verdriet ben ik noodzakelijk gestopt als leerkracht primair onderwijs en met veel enthousiasme heb ik verder onderzocht om te starten als zelfstandig ondernemer. En hier is het: De CijferTrijn, helemaal van mij! Nu kan ik al mijn kennis inzetten om jou te helpen met jouw website. Dit vind ik namelijk het allerleukst om te doen! 
Heb jij het zo druk dat je dit niet ziet zitten om zelf te doen en graag uit handen wilt geven, ook dan help ik je graag, want ook dat doe ik voor zelfstandig ondernemers. 

Wensen en ontwikkeling

Natuurlijk heb ik zelf ook nog heel veel wensen van hoe ik mijzelf verder ga ontwikkelen, want stiekem vind ik het erg leuk om programma’s uit te vogelen hoe ze werken. En hoe dat komt? Omdat ik daar goed in ben. Geef mij een programma als Moneybird of tool als WordPress en ik heb al gauw door hoe het werkt. Dit ontdekte ik ook tijdens het werken op het overkoepelende kantoor, waar ik in ProActive facturen inboekte. Dit had ik snel onder de knie. De medewerker die dit deed,  zei dat ze nog nooit iemand dit zo snel had geleerd! Toen ik nog in het onderwijs werkte, was ICT al een favoriet gebeuren voor mij: digitale lessen maken, software goed inzetten, nieuwe software uittesten en implementeren, PowerPoint voorstellingen maken, de website van de school aan de achterkant inrichten met content enz. Ook hardware installeren vond ik nooit lastig en nog steeds niet. Daarom ben ik mij verder gaan ontwikkelen in het maken en onderhouden van websites, door het volgen van een opleiding tot web developer bij Winc Academy. Heb je juist een vraag over het maken en onderhouden van websites? 

En wie ben ik zelf?

9

37 jaar

9

Moeder van een dochter van 8 en zoon van 5

9

Gelukkig getrouwd met de liefste man

9

Paardengek en stapel op mijn oude ruin Karma van 29 jaar!

9

Gek op onze dieren om huis: hond, kippen en konijnen

9

Muziekliefhebber, ook jaren dwarsfluit gespeeld

9

Creëren van iets, bijvoorbeeld een project haken

9

Optimistisch: denken in mogelijkheden

9

Razend enthousiast!

Ben jij ook razend enthousiast geworden?

Share This