Vind jij het lastig om teksten foutloos te schrijven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! In mijn werk heb ik ruime ervaring opgedaan met het uitwerken van teksten en als leerkracht moet je de Nederlandse taal goed beheersen om het de kinderen goed bij te brengen. Nu ben ik altijd goed in de Nederlandse en Friese taal geweest, dus wil jij je tekst na laten kijken? 

Wat ik voor je kan doen met teksten:

9

Teksten schrijven

9

Teksten nakijken op spel- en taalfouten

9

Webteksten (SEO) schrijven

9

Het uitwerken van notities

9

Maken van nieuwsbrieven

9

Schrijven van blogs

9

Het redigeren van teksten

9

Het uitwerken van audio-opnames (transcriberen)

Of stel je vraag per mail aan tineke@decijfertrijn.nl.

Hoe gaan we te werk:

Ons eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Dit doen we telefonisch of d.m.v. videobellen. In dit gesprek worden de verwachtingen en bedoelingen uitgesproken. Wat is precies de hulpvraag? Hoeveel budget en uren wil je hieraan besteden? Is dit haalbaar?

De volgende stap is het maken van afspraken over de werkzaamheden en de werkwijze. Hoe organiseren we de werkzaamheden? Spreken we fysiek af? Werken we volledig op afstand? Hoe vaak hebben we contact?

Uit deze gesprekken rolt een voorstel uit. Kunnen wij hier allebei mee akkoord gaan? Dan ondertekenen we een verwerkersovereenkomst, waarbij de opdrachtgever akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Wil onze samenwerking een goede kans van slagen hebben, dan hebben we zeker een inwerkperiode nodig. Hierin laat jij mij alle werkzaamheden zien en uitvoeren. Je geeft mij feedback, zodat we op de goede weg zitten.

Na de inwerkperiode volgt onze periode van samenwerken. Ik voer zelfstandig de gevraagde werkzaamheden uit en we hebben contact op de afgesproken momenten. We kijken dan hoe jouw bedrijf ervoor staat en checken wederom of we op de goede weg zitten.