Het plaatsen van content en het uitvinden van softwareprogramma’s vind ik heerlijk om te doen. Zo ook het bouwen of onderhouden van websites. Dit ontdekte toen ik de mogelijkheid kreeg om een opleiding tot web developer te volgen bij WINC Academy. Hier kreeg ik de kans om ervaring op te doen in het maken van websites in Webflow, check de voorbeeldsite: https://receptenvantineke.webflow.io. Ervaring in WordPress websites met thema Divi en het toevoegen van content op websites had ik al opgedaan in de opleiding bij VA school en mijn vorige werkgever.

Wil jij zo graag hulp bij jouw website? Vind je het niet leuk? Of juist tijdrovend? Bij mij is jouw site in goede handen!

Wat ik voor je kan betekenen met jouw website:

9

Maken van WordPress website m.n. thema Divi

9

Onderhouden van WordPress website m.n. thema Divi

9

Content toevoegen

9

Content updaten

9

Pagina's actualiseren

9

(Her)schrijven van webteksten/SEO

9

Maken van Webflow website

9

Onderhouden van Webflow website

9

Aanmaken van domeinnaam

9

Verzorgen van hosting

9

Updates uitvoeren

9

Back-ups maken

Of stel je vraag per mail aan tineke@decijfertrijn.nl.

Hoe gaan we te werk:

Ons eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Dit doen we telefonisch of d.m.v. videobellen. In dit gesprek worden de verwachtingen en bedoelingen uitgesproken. Wat is precies de hulpvraag? Hoeveel budget en uren wil je hieraan besteden? Is dit haalbaar?

De volgende stap is het maken van afspraken over de werkzaamheden en de werkwijze. Hoe organiseren we de werkzaamheden? Spreken we fysiek af? Werken we volledig op afstand? Hoe vaak hebben we contact?

Uit deze gesprekken rolt een voorstel uit. Kunnen wij hier allebei mee akkoord gaan? Dan ondertekenen we een verwerkersovereenkomst, waarbij de opdrachtgever akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Wil onze samenwerking een goede kans van slagen hebben, dan hebben we zeker een inwerkperiode nodig. Hierin laat jij mij alle werkzaamheden zien en uitvoeren. Je geeft mij feedback, zodat we op de goede weg zitten.

Na de inwerkperiode volgt onze periode van samenwerken. Ik voer zelfstandig de gevraagde werkzaamheden uit en we hebben contact op de afgesproken momenten. We kijken dan hoe jouw bedrijf ervoor staat en checken wederom of we op de goede weg zitten.